6 години Web Motion

6 години webmotion

Вече 6 години създаваме ефективни уеб сайтове и онлайн кампании с висока възвращаемост на инвестицията.Благодарение на вашето доверие и тази година финализирахме редица успешни проекти. Сред тях са иновативния дентален софтуер за дизайн на усмивка VisagiSМile и интегрираните маркетингови решения, които използвахме за популяризиране на Институт за български език към БАН.

6 години продължаваме да сме…

…иновативни

Изработихме уникален в света уеб базиран софтуер за дизайн на персонализирана усмивка – VisagiSMile, основан на иновативната научна концепция Dental Visagism. Проектът беше номиниран в раздел „Иновативен проект” в конкурса „Български награди за уеб” 2015 г.

visagim

…креативни

За Института за български език към БАН изработихме уеб сайт, който разкрива модерния характер на Института и съчетава адаптивен дизайн с елегантна визия. Екипната ни работа не остана незабелязана и уеб сайтът получи номинация в конкурса „Компютърно пространство”, в категория „Уеб дизайн: общество и институции”. В резултат на успешното сътрудничество, ни беше поверена и поддръжката на Facebook страницата Езикови справки, която вече има над 10 000 фена. Проведохме и две образователни игри за Института, в рамките на кампанията „Написаното остава. Пиши правилно!”

ibl1ibl3

…ефективни

Интегрираната онлайн кампания за Великденската промоция на СОТ 161 привлече рекорден брой потребители за бюджета си. Съчетанието на реклами в мрежата за търсене, обвързани с ремаркетинг и дисплей кампания с атрактивни банери, привлече интереса на потребителите в различните фази от цикъла на закупуване. А атрактивното видео отбеляза стотици хиляди гледания с изключително висока възвращаемост на рекламната инвестиция.

velikdenska-promociq

И тази година успяхме…

…да приобщим към екипа си нови ентусиасти

За да обменим опит и да помагаме развитието на уеб средата и тази година приехме чуждестранен студент по програма Erasmus. Тримесечният стаж на Matteo Daraio от Италия приключи успешно, защото успяхме да му предадем своя опит в уеб програмирането и да почерпим идеи от него. Наскоро в екипа ни се включиха и свежи нови лица – маркетинг и уеб специалист.

picaw7

…да бъдем полезни на клиентите си

Консултирахме редица бизнеси, инициирахме кампании и проведохме обучения за клиенти и предприемачи, на следните теми:

…да не спираме да гледаме отвъд.

Не спираме да сме мотивирани и да търсим out-of-the-box интегрирани решения, които да са печеливши. И сме сигурни, че ще продължаваме да растем, с помощта на всички, които ни подкрепят! Благодарим за доверието!