Изработка на уеб сайт за Езикови справки

Създадохме блога „Езикови справки”, в който се публикуват материали, свързани с различни проблеми на граматиката, лексиката, правописа и пунктуацията на българския език. Статиите в блога се изготвят от експерти от Института за български език при БАН. Част от тях са вдъхновени от запитвания на потребители в блога или Фейсбук страницата “Езикови справки”. Проектът е част от кампанията “Написаното остава. Пиши правилно!”, чиято мисия е да популяризира грамотността и да помага за повишаване на езиковата култура на населението.

Институт за български език | НПО и държавни институции | Изработка на уеб сайт | 2015

Функционалности:
CMS Новини Респонсив дизайн Търсене Формуляр за контакти

Посетете уеб сайта

Езикови справки Езикови справки

Клиентите за нас

Институт за български език

проф. д-р Светла Коева

Високо оценяваме оказаната от сътрудниците на фирмата подкрепа и им благодарим за творческото мислене, ентусиазма, коректността, съобразителността и търпението към нашите изисквания и навременни реакции. От свое име и от името на колегите си се надявам да продължим ползотворното си сътрудничество и в бъдеще.

Вижте цялата референция

Клиентите за нас

Институт за български език

проф. д-р Светла Коева

Институтът за български език „Проф. Л. Андрейчин” изразява благодарност на представляваната от Вас фирма Уеб Моушън ООД за безупречното изпълнение на задачите по договора за изграждане на страницата на Института.
Надяваме се ползотворното сътрудничество на Института с фирма Уеб Моушън да продължи и в бъдеще.

Вижте цялата референция

Разгледай проекти, реализирани за този клиент: