Брезент ООД

Заедно с Уеб Моушън ЕООД изградихме нашия уебсайт www.brezent.bg бързо и лесно. Те дойдоха на място при нас, съдействаха ни в дефинирането на целите и изискванията към сайта, представиха ни ясна оферта, изготвиха задание и заедно попълнихме дизайн въпросник. Доверихме им се без много колебание. Харесахме дизайна, който ни предложиха – той беше точно това, което очаквахме, без необходимост от корекции. В интерес на истината, си представяхме по-сложен процеса по изграждане на един уеб сайт. Доволни сме от резултата, който постигнахме и ще продължим да работим заедно и занапред.

Приятна изненада за нас беше, че скоро след като направихме уеб сайта, започнаха да ни се обаждат нови клиенти, които са го видели. Сайта се показва на първа страница при търсене по важни за нас ключови думи. Тези резултати помогнаха нашия бизнес да се справи по-добре в кризата и да се развива.

Препоръчвам Ви Уеб Моушън като партньор, който със съдействието и креативните си идеи ще създаде атрактивен и успешен уеб сайт за Вас.

Вероника Велкова, Управител Брезент ООД