Изработка на уеб сайт за Секцията по компютърна лингвистика

Екипът ни разработи уеб сайт на Секцията по компютърна лингвистика към Институт за български език при БАН. Основната цел на Института бе да бъде обособена онлайн платформа, която да представи на едно място в интернет лингвистични и езикови ресурси. Секцията се занимава с теоретични изследвания и научно-приложна дейност в областта на електронната обработка на естествените езици. Уеб сайтът, който разработихме дава възможност за използването на онлайн речника и автоматичната проверка на правописа. Платформата включва диалектна карта и е с адаптивен дизайн, което я прави достъпна, както от настолни, така и от мобилни устройства.

Институт за български език | НПО и държавни институции | Изработка на уеб сайт | 2015

Функционалности:
CMS Допълнителна езикова версия Новини Респонсив дизайн Слайдер Търсене

Посетете уеб сайта

macbook-dclipad-and-iphone-dcl

Клиентите за нас

Институт за български език

проф. д-р Светла Коева

Високо оценяваме оказаната от сътрудниците на фирмата подкрепа и им благодарим за творческото мислене, ентусиазма, коректността, съобразителността и търпението към нашите изисквания и навременни реакции. От свое име и от името на колегите си се надявам да продължим ползотворното си сътрудничество и в бъдеще.

Вижте цялата референция

Клиентите за нас

Институт за български език

проф. д-р Светла Коева

Институтът за български език „Проф. Л. Андрейчин” изразява благодарност на представляваната от Вас фирма Уеб Моушън ООД за безупречното изпълнение на задачите по договора за изграждане на страницата на Института.
Надяваме се ползотворното сътрудничество на Института с фирма Уеб Моушън да продължи и в бъдеще.

Вижте цялата референция

Разгледай проекти, реализирани за този клиент: