Организиране на онлайн игра „Играй с думите“

Организирахме образователна игра в уеб сайта на Института за български език при БАН, която беше промотирана и в тяхната Facebook страница “Езикови справки”. “Играй с думите” се състои от пет тематични кръга с по 20 езикови задачи, които могат да се играят многократно, с образователна цел. Кампанията предизвика голям интерес в интернет и за един месец отбеляза 7 000 участия в играта и над 3000 нови фена във Фейсбук страницата. Освен това през 2015 г. бе включена в конкурс за събитие, организирано по повод на Деня на европейските езици.

След кампанията, променихме условията и механизма ѝ така, че да може да се играе постоянно, с образователна цел. Един месец след кампанията, играта е най-посещаваната страница от уеб сайта на ИБЕ, с над 27 000 участия. Благодарение на адаптивния ѝ дизайн, над 40% от потребителите я играят през мобилните си устройства.

Институт за български език | Образование и наука | Други | 2015

Функционалности:
Респонсив дизайн

Посетете уеб сайта

macbook_gamemacbook_gameБлог

Клиентите за нас

Институт за български език

проф. д-р Светла Коева

Високо оценяваме оказаната от сътрудниците на фирмата подкрепа и им благодарим за творческото мислене, ентусиазма, коректността, съобразителността и търпението към нашите изисквания и навременни реакции. От свое име и от името на колегите си се надявам да продължим ползотворното си сътрудничество и в бъдеще.

Вижте цялата референция

Клиентите за нас

Институт за български език

проф. д-р Светла Коева

Институтът за български език „Проф. Л. Андрейчин” изразява благодарност на представляваната от Вас фирма Уеб Моушън ООД за безупречното изпълнение на задачите по договора за изграждане на страницата на Института.
Надяваме се ползотворното сътрудничество на Института с фирма Уеб Моушън да продължи и в бъдеще.

Вижте цялата референция

Разгледай проекти, реализирани за този клиент: