Разработка на уеб приложение за дизайн на усмивка

Visagismile е уеб базирано приложение за дигитален дизайн на усмивка, което помага на стоматолозите да изградят хармонична зъбна конфигурация, съответстваща на чертите на лицето и темперамента на пациента. Софтуерът е базиран на иновативна научна теория, валидирана в над 800 клинични случая през последните 8 години. Зад нея стои международен екип от специалисти по естетична дентална медицина, сред които и президента на Европейската естетическа академия.

Иновативните характеристики на VisagiSMile бяха отличени в редица конкурси и научни трудове, като например:
• „Иновативна идея на годината” – Годишни награди на B2B MEDIA, 2016
• „Технологична иновация на годината” – Годишни награди на B2B MEDIA, 2016
• Топ 3 дентална иновация в Европа – конкурс на Европейската академия по естетична стоматология, 2016
• Номинация за „Иновативен проект” – конкурс “Български награди за уеб”, Българска уеб асоциация, 2015

VisagiSmile - дентален софтуер | Естетична дентална медицина | Уеб приложения | 2015

Функционалности:
Респонсив дизайн

Посетете уеб сайта

visagismile-responsive

Добавяне на клиничен случай

Работата по всеки клиничен случай, стоматологът започва със заснемане и калибриране на изображение на лицето на пациента.

mycase-visagismile

Лицева карта и тип на лицето

Върху калибрираната снимка, стоматологът маркира т.нар. лицева карта, която определя чертите на лицето. VisagiSMile може да разпознава лицевата карта автоматично – чрез алгоритъм за разпознаване на лица. На база на картата, visagiSMile е в състояние автоматично да определи типа на лицето: strong, dynamic, delicate или calm. Софтуерът се самообучава при добавяне на нови клинични случаи.
facial-type-visagismile

Темперамент и предпочитания на пациента

На пациента се предоставя кратък психологически тест, чрез който visagiSMile определя неговия темперамент. Пациентът може да избере форма, цвят и текстура на зъбите, както и други параметри на дизайна на своята усмивка.
internship-visagismile

Дизайн на зъбна конфигурация

На база формата на лицето, темперамента и индивидуалните предпочитания на пациента, visagiSMile създава и визуализира съответстващ хармоничен дизайн на зъбна конфигурация. Стоматологът адаптира дизайна върху снимка на зъбите на пациента, като параметрите на всеки един зъб могат да се зададат индивидуално. Пациентът вижда как би изглеждала неговата усмивка след приключване на лечнието. Полученият от visagiSMile чертеж се изпраща в зъботехническа лаборатория за изработка на естетичен продукт.

teeth design

summary

lab-info

menu2-open

new1

Untitled-1

Untitled-1

 

Клиентите за нас

VisagiSmile

д-р Георги Илиев

Дигитална агенция Уеб Моушън ООД разработи иновативния дентален софтуер Visagismile.com с изключителен професионализъм, отдаденост и отзивчивост. С помощта на висококвалифицирания екип на агенцията, създадохме уеб базирано приложение за дигитален дизайн на усмивка, което скоро след лансирането си спечели редица награди за иновации и привлече доволни потребители от цял свят.

Вижте цялата референция