Рекламна кампания във Facebook за Сладкарница Диана

Сладкарница Диана разполага със собствен сладкарски цех, в който произвежда своите вкусни и уникално красиви торти, подходящи за всеки повод. Сладкарницата се намира в Димитровград и е идеално място за организиране на рожден ден, фирмено парти или среща с приятели. За Вашия специален ден – сватба, рожден ден или детско парти, не се колебайте да си поръчате торта от Димитровград! Пристига бързо, свежа е, и невероятно вкусна, а уникалната и визия е празник за сетивата. Процесът на изработка на уеб сайта на Сладкарница Диана беше активно подкрепян от сладките им изкушения, които ни помогнаха да дадем най-доброто от себе си.

Сладкарница Диана | Сладкарница | Facebook кампании | 2012

Посетете уеб сайта

Рекламна кампания във Facebook за Сладкарница Диана

Клиентите за нас

Сладкарница Диана

Диана Господинова

Бях скептично настроена към рекламата във Фейсбук, но след разговора с екипа на Web Motion реших, че мога да опитам, понеже инвестицията не беше много голяма, а и нищо не губех – само можех да спечеля.

Включих се и бях супер изненадана, когато още първия ден посещенията на страницата започнаха да растът мълниеносно, а харесванията скочиха с над 100%.

Вижте цялата референция

Клиентите за нас

Сладкарница Диана

Диана Господинова

За нас от Сладкарница Диана, работата с екипа на „Web Motion” е истинско удоволствие. Екипът им е изграден от млади, амбициозни и позитивни хора, изключителни професионалисти, които се отнасят с голямо търпение и отзивчивост към различните ни изисквания. Изпълняват проектите в уговорените срокове и спазват поставените условия.

Вижте цялата референция

Разгледай проекти, реализирани за този клиент: