Уеб сайтове и уеб приложения

Имаме богат опит в уеб дизайна и разработката на уеб сайтове, онлайн магазини и софтуерни уеб приложения. За да отговорим на разнообразните нужди на бизнеса, работим с всички популярни системи за управление на съдържание (WordPress, Magento, OpenCart, Drupal и др.), както и по специфично задание на клиента (custom web development). Прилагаме съвременните уеб технологии в полза на бизнес целите, като следваме утвъдените световни стандарти за уеб разработка и актуалните тенденции в уеб дизайна. Вярваме, че успешният уеб проект се гради на добре дефинирани маркетингови цели, подкрепени от сериозно технологично решение. Затова се стараем да подхождаме цялостно при изработката на уеб сайтове и да постигаме синергия в съвместната работа с клиента.

Технологии за уеб разработка:

Технологии за уеб разработка

Платформи за управление на съдържанието:

Платформи за управление на съдържанието

 

Изработка на уеб сайтРазработваме ефективни уеб сайтове със системи за управление на съдържанието и адаптивен (responsive) дизайн, съобразени със световните стандарти.
Поддръжка на уеб сайтГрижим се за поддръжката и актуализацията на сайтове, разработени на различни платформи и от различни изпълнители.
Разработка на уеб базирани и мобилни приложенияРазработваме уеб софтуер и приложения за автоматизиране на работни процеси.
КопирайтингСъздаваме атрактивни текстове за уеб сайтове, блогове и разнообразни рекламни канали. Предлагаме коректорски услуги и превод на чужди езици.
Одит на уеб сайтАнализираме представянето на уеб сайтовете, спрямо утвърдените критерии за достъпност и използваемост, програмен код, оптимизация за търсачки и популярност в интернет.
Хостинг и домейнПредлагаме регистрация на домейн име и поддръжка на уеб хостинг акаунти.