Web Motion с лекция във форума на Computer Space – 27.11.2015 г.

Като номиниран участник в конкурса „Компютърно пространство”, сме поканени да споделим опита си в разработката на сайтове с адаптивен дизайн в семинара „Новите тенденции в уеб дизайна”. Семинарът е част от фестивалната програма на Computer Space 2015 – International Computer Art Forum, в рамките на който от двадесет и седем години насам ежегодно се провеждат конкурс, семинари и демонстрации, посветени на компютърните изкуства.

Тази година фестивалът има богата програма, която ще се разгърне в рамките на три дни, от 27 до 29 ноември, в „Червената къща” и ще завърши с церемония по награждаване на победителите в конкурса на 29.11.2015 в „Централен военен клуб”, София. Участието в него е безплатно и изисква предварителна регистрация на entrance@computerspace.org с име, телефон и професия, изпратени до 25.11.2015 г.

По време на семинара за уеб дизайн нашият технически мениджър Боян Янков ще води презентация на тема „Създаване на уеб сайтове с респонсив дизайн“. Акцентите в нея ще са предимствата на адаптивния дизайн и похватите при графичното оформление и разработката на фронтенд на сайт, съвместим с различни устройства и екрани. Боян ще даде примери с изработени от екипа ни страници със семпъл, стилен и изчистен дизайн и HTML код.

Computer Space